Üyelere Özel

TÜİK istatistikleri programı

TÜİK bildirimlerinin çeşitliliğinin, sıklığının ve iş yükünün bütün ağırlığını meslek mensuplarımızın taşıdığını, üstelik verilen emeğin karşılığının alınamıyor olmasının, bu bildirimlerin tamamen bir angarya haline getirdiğini biliyoruz.

Bu bildirimlerle istenilen bilgilerin önemli bir bölümünün zaten kamuda mevcut olduğunu, kamu kurumlarının arasında oluşturulacak ortak bir bilgi havuzundan sağlanabileceği yönündeki taleplerimizin arkasındayız ve bu yöndeki girişimlerimiz devam etmektedir.

TUİK İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün Odamıza göndermiş olduğu bilgilendirme yazısında TÜİK istatistikleri programı yer almaktadır.

Meslektaşlarımızın bu program hakkında önceden bilgi sahibi olmalarının önemi açısından program ekte bilgilerinize sunulmuştur.

 

Programa ulaşmak için tıklayın.

 

 

 

 

 

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.