Kurumsal

Haziran 2017 Mesajı


Değerli Meslektaşlarım;

   Yaz mevsiminin kendini göstermeye başlamasıyla, meslektaşlarımızın bu yılın yorgunluğunu atma planlarını görmekten memnuniyet duyuyorum.

   İSMMMO yönetimi olarak yaz aylarını, yeni dönemin planlanması konusunda çalışmalara ayırdık. 10 Haziran’daki TÜRMOB Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından planlama faaliyetlerimize hız vereceğiz. Genel kurulda, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın yararına olacak yönetmelik değişiklikleri ve yaptığımız çalışmaların hayata geçirilmesi için takipte olacağız.

   Planlamalarımız ağırlıklı olarak meslektaşlarımızın eğitimine ve gelişimine yönelik olacaktır. Meslektaşlarımızın mevcut bilgilerini geliştirecek, meslek hayatlarındaki düzenlemelerle uyumunu artıracak planlamaların yanında, mevzuat ve uygulama içeren TESMER eğitimlerimizle ve özellikli konularda uzmanlaşmayı sağlayacak İSMMMO Akademi programlarımızla yeni dönemde karşınıza çıkacağız.

   Dijitalleşme ile birlikte meslek mensuplarımız yakın gelecekte özellikle beyanname ve bildirgeye ayırdıkları zamanı azaltarak; raporlama ve danışmanlık faaliyetlerine odaklanacaklardır. Bu nedenle de uzmanlık alanlarına göre meslek mensuplarımızı geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir. İSMMMO Akademi bu görevimizi yerine getirmede bizlere yardımcı olacak ve konularının uzmanı olan eğitim kadrosu ile meslektaşlarımızı geleceğe hazırlayacaktır.

   İSMMMO Yönetim Kurulumuz Mayıs ayında 1. yılını doldurdu ve bu vesileyle Yönetim Kurulumuzdaki tüm arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür etmek isterim. Umarım, önümüzdeki dönemde de meslek paydası altında mesleğimize fayda sağlayacak çalışmalara odaklanıp bu büyük camiaya yakışır hizmetler sunmaya devam ederiz.

   Haziran ayı sonlarında yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı kutlar, ülkemiz, mesleğimiz için güzel günler getirmesini dilerim.


Sevgi ve saygılarımla.


Başkan



 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.