Kurumsal

GÖREVDE OLANLAR (DENETLEME KURULU)


DENETLEME KURULU BAŞKANI
Yılmaz BOLGÜN (yilmaz_bolgun@ismmmo.org.tr)

  Doğum Yılı ve Yeri

1967 Hatay doğumludur.

  Öğrenimi

Samandağ Lisesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Muhasebe ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Ankara Üniversitesi’nde Bağımsız Denetim ve Muhasebe Uygulamaları eğitimi aldı.

  Çalışma Hayatı

1995 yılından bu yana Beşiktaş İlçesi’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2000-2008 yılları arasında 4 dönem İSMMMO Mesleki Denetim Komitesinde görev aldı. 2004-2010 yılları arasında 3 dönem İSMMMO Beşiktaş İlçe Temsilci Yardımcılığı yaptı. 2010-2019 yılları arasında 3 dönem İSMMMO Beşiktaş İlçe Temsilcisi olarak görev yaptı. 2013-2016 döneminde İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu, 2016-2019 döneminde de İSMMMO Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019’dan bu yana İSMMMO Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

  Kişisel bilgiler

Evli ve iki çocuk babasıdır.



Ali Ekber ÖZKAN (ali_ekber_ozkan@ismmmo.org.tr)
  Doğum Yılı ve Yeri

1965 Tokat doğumludur.

  Öğrenimi

Tokat Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümünü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

  Çalışma Hayatı

Zeytinburnu İlçesi’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2010-2013 döneminde İSMMMO Stajyer İletişim Komitesi Üyeliği ve Zeytinburnu Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Zeytinburnu Şube Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yaptı. 2013-2019 yılları arasında İSMMMO Zeytinburnu İlçe Temsilciği yaptı. 2016-2019 döneminde Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Üyeliği görevini yaptı. 2019-2022 döneminde Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştur.

  Kişisel bilgiler

Evli ve iki çocuk babasıdır.



Yasin SEZGİN
  Doğum Yılı ve Yeri

1982 Erzincan doğumludur.

  Öğrenimi

Bağcılar Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Trakya Üniversitesi Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Haliç Üniversitesi’nde İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe-Denetim alanında Yüksek Lisans programını tamamladı.

  Çalışma Hayatı

2008 yılından bu yana Esenler İlçesi’nde mesleki faaliyetini sürdürmektedir. İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir. Tekstilkent Toplu İşyeri ve Konut Yapı Kooperatifi'nde ilk sıra Denetim Kurulu üyesidir. Kooperatifler Muhasebesi alanında uzmandır. Mesleki konularda eğitmenlik, seminer ve makale çalışmaları olmuştur.

  Kişisel bilgiler

Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.