TESMER

Söyleşi - 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

İstanbul. 06.03.2006

 

Değerli Meslektaşım,

Kurtuluş savaşımıza damga vuran laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin oluşmasında önemli roller üstlenen kadınlarımıza ülkemizin bu sıkıntılı döneminde her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk düşmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı kadınlarımızın toplumda hak ettiği yeri alma mücadelesinde maalesef günümüzde kazanılan haklar da geriye gitmekte ve kadınlarımız ikinci sınıf insan konumunda değerlendirilmektedir.

Özellikle çalışan kadınlarımızla ilgili olarak her yıl geleneksel olarak kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, bayan meslek mensuplarımızın bir araya gelerek bu anlamlı günü kutlamaları, gerek çağdaş kadının var olma mücadelesine, gerekse meslek mücadelemize güç katacaktır.

Bu vesile ile emekçi kadınlar gününüzü kutlar aşağıdaki program çerçevesinde Odamızda yapılacak etkinlikte mutlaka birlikte olmak dileği ile saygılarımızı sunarız.

Yahya Arıkan
Başkan

 

Yer : İSMMMO Hizmet ve Kültür Binası Kurtuluş / İstanbul

Tarih : 08 Mart 2006

Saat : 18:00

 

PROGRAM

18:00 Slayt Gösterisi

18:15 Söyleşi – Şair Gülsüm Cengiz

19:00 Üç Deniz Topluluğu Dinleti

20:00 Kokteyl

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.